Το Κέντρο Logistics επεκτείνει τις δραστηριότητές του με τη συλλογή και διανομή φαρμάκων

Το Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Περιφέρειας Αττικής ανέπτυξε τη δυναμική του με τη συλλογή και διανομή φαρμάκων σε δομές και πολίτες που έχουν ανάγκη.

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, στην «Εσπλανάδα» (Φάληρο), αναπτύχθηκε η κατάλληλη υποδομή ώστε να δέχεται μη ληγμένα φάρμακα, τα οποία στη συνέχεια θα διανέμονται.

Ύστερα από σχετική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής εθελοντές φαρμακοποιοί ανταποκρίθηκαν άμεσα και δημιούργησαν έναν ειδικό χώρο συλλογής φαρμάκων, προχώρησαν σε ταξινόμησή τους, και είναι πλέον σε θέση να τα συσκευάζουν και να τα διαθέτουν σε οργανωμένους χώρους.

Σημειώνεται ότι φάρμακα στο Κέντρο μπορούν να συγκεντρώνουν όλοι οι αλληλέγγυοι, καθημερινά από τις 9.00 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του Κέντρου, οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=18182&catid=514&Itemid=761

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ο διακινητής ήταν… αστυνομικός

«Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση – «Aλ Ζαάταρι: Η ζωή στην προσφυγούπολη των 80.000 ψυχών»

Ερευνητικό Κέντρο Pew: Οι μισοί Ευρωπαίοι φοβούνται και δυσανασχετούν με τους πρόσφυγες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ