Στην κοιλιά δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών ο ληστής του σούπερ μάρκετ

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στους Αμπελόκηπους μετά την ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο enikos.gr, οι δύο δράστες μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν στο κατάστημα μπήκαν μέσα σε ένα ταξί με σκοπό να διαφύγουν ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρισκόταν η έρευνα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για τον εντοπισμό τους.

Στην οδό Σλήμαν οι ύποπτες κινήσεις των επιβαινόντων στο ταξί κρίθηκαν αρκετές για τους αστυνομικούς ώστε να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Αρχικά ακινητοποίησαν το όχημα και ζήτησαν από τους επιβαίνοντες να αποβιβαστούν. Οι άνδρες που βγήκαν από το ταξί απείλησαν με όπλα τους αστυνομικούς που αμέσως πυροβόλησαν έναν από τους ληστές στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να έχει πυροβολήσει πρώτα ο δράστης όπως αρχικά είχε μεταφερθεί στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Ο δεύτερος δράστης προσπάθησε να διαφύγει πεζός όμως εντοπίστηκε λίγα μέτρα παρακάτω ενώ ένα τρίτο άτομο μπήκε σε ένα άλλο ταξί για να ξεφύγει. Σε κοντινή απόσταση συνελήφθη από αστυνομικούς που βρήκαν στην κατοχή του μια σακούλα του σούπερ μάρκετ γεμάτη με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες βρίσκονται αυτή την ώρα στην ασφάλεια Αττικής ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν δύο όπλα που ανήκαν στους δράστες.

Διαβάστε επίσης:

Ληστές πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών της ΔΙΑΣ – Ένας τραυματίας 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ