18χρονος Θεσσαλονικιός μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο φετινός χρόνος για τον 18χρονο Τόμας Αροτιουνιάν από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, κάνοντας μονόζυγο, έχοντας πάνω του 18 κιλά.

Με καταγωγή από την Αρμενία, ο Τόμας μεγάλωσε και ζει στην Μενεμένη και τα τελευταία πέντε χρόνια προπονείται καθημερινά με στόχο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Φέτος, τελείωσε το λύκειο και μαζί με αυτό δεν περίμενε ότι θα γίνει και κάτοχος ρεκόρ Γκίνες!

Βάζοντας στόχους αλλά και την προπόνηση στην καθημερινότητά του, ο Τόμας θέλησε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να «αγγίξει» αυτό που για άλλους θεωρείται ακατόρθωτο. Στη 1 Μαρτίου, ο Τόμας κατόρθωσε να φτάσει το νέο ρεκόρ, κάνοντας 27 έλξεις με 18 κιλά πάνω του, σε διάστημα ενός λεπτού. Αργότερα, στις 8 Ιουνίου του ανακοινώθηκε ότι το ρεκόρ εγκρίθηκε και πλέον είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr.

«Οι έλξεις είναι μια δύσκολη άσκηση, μια άσκηση που δύσκολα ξεπερνάς τον εαυτό σου. Έπρεπε να κάνω αρκετά για να γίνω καλύτερος από το χθες. Κάποιες φορές έβγαζα πληγές στα χέρια μου από το μονόζυγο, αλλά αγαπάω αυτό που κάνω και δεν το θεωρώ δύσκολο», τονίζει ο Τόμας.

Πλέον, νιώθει περήφανος και πιο δυνατός. «Νιώθω πως μπορώ να σπάσω οποίο ρεκόρ θέλω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σκέφτεται να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό, σπουδάζοντας Πληροφορική, ενώ μελλοντικά σχεδιάζει να διοργανώσει μία εκδήλωση, στην οποία θα ξεπεράσει ένα ή και περισσότερα ρεκόρ Γκίνες σε μία μέρα. Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρει χορηγούς και υποστηρικτές. 

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθησαν η 62χρονη “μάγισσα” και ο γιος της που έκαναν όργια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ