Στα χέρια της ΕΛΑΣ η μεγαλύτερη σπείρα Γεωργιανών στην Ελλάδα

Δεκάδες μέλη της μεγαλύτερης σπείρας Γεωργιανών που έδρασε στην Ελλάδα έχουν συλληφθεί. Η εγκληματική σπείρα διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής με λεία που υπολογίζεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Περίπου 150 μέλη απαρτίζουν την μεγαλύτερη σπείρα κακοποιών, Γεωργιανής καταγωγής, εκ των οποίων οι 30 έχουν συλληφθεί και αναζητούνται οι υπόλοιποι 120, για τους οποίους οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία της ταυτότητάς τους.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, η πολυμελής σπείρα είχε διαπράξει περισσότερες από 140 διαρρήξεις και ληστείες στην Αττική, με την συνολική λεία να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Οι περισσότεροι από τους 30 συλληφθέντες της σπείρας των Γεωργιανών, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Τα κινητά τηλέφωνα των Γεωργιανών παρακολουθούνταν από την Αστυνομία, ενώ μεταξύ τους οι ίδιοι μιλούσαν με κωδικές ονομασίες.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπόλοιπων, 120 μελών, που συμμετείχαν στην  εγκληματική σπείρα.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη πατέρας για κακοποίηση στις ανήλικες κόρες του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ