Γιατί πήγε στα γραφεία της Εισαγγελίας η μητέρα του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Ντυμένη στα μαύρα και φανερά καταβεβλημένη η Αθηνά Παντελίδου εμφανίστηκε χθες το πρωί μαζί με τον συνήγορό της στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που χειρίζεται πλέον την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος της 18ης Φεβρουαρίου και υπέβαλε αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να εντοπιστούν αυτοί που έσπασαν τους λογαριασμούς του τραγουδιστή σε YouTube και iCloud, αποκτώντας πρόσβαση ακόμα και σε ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται αύριο από το φονικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και η οικογένειά του δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τι πραγματικά συνέβη στην κλειστή στροφή του Ελληνικού το μοιραίο πρωινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η ξαφνική επίσκεψη της Αθηνάς Παντελίδου στα δικαστήρια συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Χαράλαμπο Λυκούδη, έκρυβε και ένα άλλον σκοπό, καθώς η μητέρα υπέβαλε και αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι αποσκοπεί στο να βρεθεί αυτός ή αυτοί που λίγες ώρες μετά το τροχαίο (σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια) έκλεψαν τους κωδικούς του 32χρονου και «χάκαραν» τους λογαριασμούς του στα social media.

Βγαίνοντας από το κτίριο της Εισαγγελίας, ο συνήγορος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης δήλωσε πως έχουν συνδράμει με μάρτυρες και άλλα στοιχεία, ενώ άφησε αιχμές για την 21χρονη Φρόσω και την 30χρονη Μίνα: «Σκοπός ζωής της οικογένειας είναι η ανάδειξη της αλήθειας, γιατί πιστεύει ότι μέσα από τις καταθέσεις, κατά την άποψη της οικογένειας, με σκοπιμότητα και υποκειμενικότητα. Αναρωτιέμαι πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μια κατάθεση που δίνεται λίγες ώρες μετά το δυστύχημα και καταλήγει ‘’επιδιώκω την πλήρη αστική μου αποζημίωση’’.

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Τι ζήτησε από την Εισαγγελέα η μητέρα του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Στον Εισαγγελέα η μητέρα του Παντελίδη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της Μίνας Αρναούτη – Θα χειρουργηθεί για έκτη φορά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ