Διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ. η 26χρονη που συνελήφθη για τη δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 26χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, μετά την απολογία της ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας για την εμπλοκή της στην δολοφονία του 63χρονου ναυτικού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση του, σε καταψύκτη στο σπίτι της συζύγου του στην Καλλιθέα

Σύμφωνα τον συνήγορο της, η νεαρή κατηγορούμενη διαφοροποιήθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού σε σχέση με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν. 

Έτσι, ενώ στην προανακριτική της κατάθεση υποστήριξε πως βρισκόταν στο διαμέρισμα της 49χρονης ομοεθνούς της, πρώην συζύγου του θύματος την ημέρα της δολοφονίας, ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε την παρουσία της στον τόπο του εγκλήματος. 

Η κατηγορουμένη υποστήριξε σήμερα πως δεν έχει δει ποτέ το αγοράκι της 49χρονης, και ζήτησε από την ανακρίτρια να εξεταστεί το παιδί από ψυχολόγο προκειμένου να επιβεβαιώσει πως δεν την γνωρίζει. Η 26χρονη ισχυρίστηκε ότι «ποτέ δεν είπα αυτά που γράφτηκαν στην ΓΑΔΑ». Φέρεται επίσης να υποστήριξε, πως δεν έδωσε προσοχή σε όσα έγραφαν οι αστυνομικοί, γιατί εκείνη την ημέρα ήταν πάρα πολύ κουρασμένη. 

Υπενθυμίζεται πως ως δράστης της άγριας δολοφονίας, καταζητείται η πρώην σύζυγος του ναυτικού που βρίσκεται στην Βουλγαρία και ένας φίλος της 26χρονης από την Ρουμανία που επίσης καταζητείται.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ