Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για το γιαούρτι

Σύμφωνα με πρόσφατες αναγωγές η αμερικανική αγορά γιαουρτιού αναμένεται να ξεπεράσει τα 9 δισεκατομμύρια σε πωλήσεις μέχρι τον επόμενο χρόνο.

Το γιαούρτι είναι γεμάτο βακτήρια. Περιέχει ζωντανές και ενεργές καλλιέργειες (επίσης γνωστές ως βακτήρια) ειδικά Lactobacillus bulgaricus και Streptococcus thermophilus. Αυτές οι καλλιέργειες μετατρέπουν το παστεριωμένο γάλα σε γιαούρτι κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Κάποιες μάρκες περιέχουν Lactobacillus acidophilus, Bifidus και άλλες καλλιέργειες.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ