Στο Εφετείο μεταφέρεται η δίκη της Χρυσής Αυγής

Στην αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών πρόκειται να μεταφερθεί η δίκη για την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων Νίκου Παρασκευόπουλου, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του υπουργείου.

“Μετά από αποστολή σχετικού εγγράφου του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών, το οποίο διαπιστώνει την αντικειμενική αδυναμία διεξαγωγής σε εύλογο χρόνο της δίκης για ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, ο κ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε τον ορισμό της αίθουσας Τελετών του Εφετείου Αθηνών για την εκδίκασή της”, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

“Σε περίπτωση δυσχερειών με πράξη του ίδιου του Προέδρου η εκδίκαση θα μπορεί να μεταφέρεται σε άλλη κατάλληλη αίθουσα, όπως αυτή των φυλακών Κορυδαλλού”, επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου.

Σημειώνεται επίσης ότι σε επικοινωνία του με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Πρόεδρος Εφετών Νίκος Δαύρος επισήμανε ότι θα ληφθεί κάθε δυνατή μέριμνα για την επιτάχυνση της δίκης, με την εγγύηση διαφύλαξης όλων των διαδικαστικών όρων.

 

Διαβάστε επίσης:

Η προσφορά ζωής της 16χρονης Νίκης σε λήπτη στη Θεσσαλονίκη

Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Σκόπελο

Έτσι αποκαλούν οι Κινέζοι τον Ψινάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ