Kανένα στοιχείο από τις τραπεζικές συναλλαγές της Αγραφιώτου

Σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει τις έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση του φρικιαστικού εγκλήματος με θύμα την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, καθώς ούτε ο έλεγχος των τραπεζικών συναλλαγών της έδωσε κάποιο αξιοποιήσιμο ίχνος.

Η άρση απορρήτου των τραπεζικών συναλλαγών, κατά πληροφορίες, δεν έδειξε σημαντικές μεταβολές στις καταθέσεις της άτυχης συνταξιούχου, αναφέρει δημοσίευμα της “Espresso”.

Πάντως, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν διάφορα πρόσωπα από το περιβάλλον της σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν με ποιους είχε πιο στενές επαφές και, κυρίως, αν υπήρχαν διαφορές που τη χώριζαν με κάποια από αυτά.

Στο παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν, για να έχουν πλήρη εικόνα της φρικτής δολοφονίας στο υπόγειο του τρόμου στο Μαρούσι, έχουν τοποθετήσει ψηλά το ενδεχόμενο της ύπαρξης ενός μανιακού, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στο γκαράζ του σούπερ μάρκετ, περιμένοντας να εμφανιστεί κάποιο υποψήφιο θύμα. Σε αυτή την περίπτωση η άτυχη Αγραφιώτου θα βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών περιμένουν τώρα και το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς θεωρούν δεδομένο πως η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της, πριν τελικά ο ίδιος καταφέρει να την ακινητοποιήσει και να τη σκοτώσει στο έρημο υπόγειο του κτιρίου.

Συγκεκριμένα, ελπίζουν ότι οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. θα βρουν δείγμα του γενετικού υλικού του δράστη, που μπορεί να έχει απομείνει στα νύχια του θύματος, παρόλο που πολλά στοιχεία έχουν χαθεί εξαιτίας της ιδιαίτερα προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού.

Πηγή: Εspresso

 

Δείτε επίσης:

Τι αποκαλύπτει η επιστήθια φίλη της Αγραφιώτου – ΒΙΝΤΕΟ

Μαρτυρία για τη δολοφονία της Αγραφιώτου: Είδα το κτήνος του σούπερ μάρκετ

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες περιπλέκουν το μυστήριο με την Αγραφιώτου – ΒΙΝΤΕΟ

Το σοκ της Νικολούλη από την αποκάλυψη στην υπόθεση της Αγραφιώτου – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέχεια στο θρίλερ – Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ