Οι υποψίες των αστυνομικών και η έρευνα για τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Στο σκοτάδι βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής για τη διαλεύκανση της άγριας δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες σε προχωρημένη σήψη στο τρίτο επίπεδο υπόγειου γκαράζ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Συγγενείς της 69χρονης είχαν δηλώσει την εξαφάνιση στις 21 Απριλίου καθώς τότε έφυγε από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο. Στις 14 Μαΐου και μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της στο ίδιο υπόγειο γκαράζ, χωρίς να βρεθεί η άτυχη γυναίκα.

Χθες το βράδυ διευθυντικό στέλεχος του σούπερ μάρκετ που στάθμευσε το αυτοκίνητο του στο τρίτο επίπεδο αντιλήφθηκε την έντονη δυσοσμία και ενημέρωσε τις αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της άτυχης γυναίκας στο κλιμακοστάσιο που ενώνει το τρίτο επίπεδο με το δεύτερο, βρήκαν τη σορό ενώ λίγα μέτρα μακριά εντοπίστηκε η τσάντα της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Σοκ από το πόρισμα του ιατροδικαστή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή σόκαρε τους έμπειρους αστυνομικούς της ασφάλειας καθώς ο δράστης προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι αλλά και στο σώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Σύμφωνα με πηγές από της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε πως η σορός έφερε ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό πάνω μέρος της κεφαλής μήκους μεγαλύτερου των 20 εκατοστών. Επίσης είχε υποστεί κατάγματα στους κροτάφους, στα αριστερά πλευρά και στη δεξιά κλείδα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο enikos.gr πως τα τραύματα είναι πολύ πιθανόν να προκλήθηκαν από πτώση, δηλαδή ο δράστης να πέταξε στο κενό την 69χρονη με αποτέλεσμα να βρει αργό και βασανιστικό θάνατο.

Η σορός ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω

Ένα ακόμη στοιχείο που προβληματίζει τις αρχές είναι το γεγονός πως από τη σορό είχαν αφαιρεθεί το παντελόνι και το εσώρουχο. «Είναι πολύ πιθανό ο δράστης να βίασε την 69χρονη» δηλώνουν έμπειροι αστυνομικοί στο enikos.gr.

Η σορός όμως βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν μπορεί να διαπιστωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο γενετικό υλικό έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί εάν η Ελευθερία Αγραφιώτη κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Εμπλέκεται ο «δράκος» του Αμαρούσιου;

Το πρώτο άτομο που αναμένεται να εξεταστεί από τις αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα της άγριας δολοφονίας είναι ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου που συνελήφθη χθες από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Μέχρι αυτή την ώρα ο 30χρονος έχει διαπιστωθεί πως είχε πραγματοποιήσει έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι και οι αρχές δεν αποκλείουν να είναι αυτός ο δράστης του εγκλήματος. Θεωρούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Διαβάστε επίσης:

Σοκ από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τη δολοφονία της 69χρονης

Όταν η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο αλλά όχι την 69χρονη γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες δολοφονίας της 69χρονης – Εμπλέκεται ο «δράκος» του Αμαρουσίου;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ