Συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών έπειτα από αστυνομική καταδίωξη

Η πρόσκρουση σε φωτεινό σηματοδότη αναχαίτισε την πορεία διαφυγής ΙΧ αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο διακινητές και 12 παράτυποι μετανάστες, υπήκοοι Πακιστάν.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης καταδίωξαν το αυτοκίνητο όταν ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης, στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο 44χρονος Έλληνας που οδηγούσε το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς την πόλη της Αλεξανδρούπολης, από την Επαρχιακή Οδό, όπου λίγη ώρα αργότερα εξαιτίας της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη και ακινητοποιήθηκε.

Κατά την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένας εκ των παράτυπων μεταναστών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο οδηγό που όπως προέκυψε έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά παράτυπων μεταναστών και κλοπές και τον οποίο βαρύνει και το αδίκημα της αντίστασης κατά τη σύλληψή του καθώς και τον δεύτερο διακινητή, υπήκοο Πακιστάν, 31 ετών.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μόλις 14 πρόσφυγες και μετανάστες σε 24 ώρες

Οι δαπάνες της Γερμανίας για τους πρόσφυγες μέχρι το 2020

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ