Άγγλοι αστυνομικοί στην Κω για την εξαφάνιση του Μπεν

Στη Κω βρίσκονται από χθες επιθεωρητές της αγγλικής αστυνομίας, σε μια προσπάθεια εντατικοποίησης των ερευνών για την υπόθεση-θρίλερ με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ, ο οποίος αγνοείται από τον Ιανουάριο του 1991 και είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση και αγωνία.

Κατά την παραμονή τους στην Κω, που θα κρατήσει δύο εβδομάδες, οι αστυνομικοί θα επισκεφθούν κατοίκους, θα μοιράσουν και θα τοιχοκολλήσουν φυλλάδια σε πολυσύχναστα μέρη, ενώ η αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers προσφέρει αμοιβή 12.500 ευρώ σε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανέρευση του Μπεν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ έχει λάβει επιχορήγηση από την αγγλική κυβέρνηση, προκειμένου να ερευνηθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια της υπόθεσης εξαφάνισης του Μπεν, και για τον λόγο αυτόν οι επιθεωρητές απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους του νησιού ώστε να δώσουν όποια πληροφορία μπορεί να έχουν.

Ήδη, δύο Άγγλοι ντετέκτιβ και ένας ελληνικής καταγωγής Άγγλος αστυνομικός βρίσκονται έξω από το αγρόκτημα όπου εξαφανίστηκε το μικρό παιδί και είναι στη διάθεση των δημοσιογράφων. Στις 9 το πρωί της Τρίτης είναι προγραμματισμένο να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της Κω, στο πλαίσιο της έρευνας για την εύρεση του Μπεν. 

Πηγή: Espresso

 

Δείτε επίσης:

Το DNA έδειξε ότι ο 24χρονος από την Πελοπόννησο δεν είναι ο Μπεν

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Μπεν

“Δεν είμαι ο Μπεν δυστυχώς”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ