Ο Αλεξανδρής για το επεισόδιο στη Βουλή

Στο χθεσινό επεισόδιο που σημειώθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ εκπροσώπων των δικηγόρων και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Στεναχωρήθηκα που άκουσα τον πρόεδρο της Βουλής να δίνει αυτή την περιγραφή και την αξιολόγηση» σημείωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου έκανε λόγο για ένα μεμονωμένο γεγονός και εξήγησε:

«Με νόμιμη άδεια εισόδου 20 πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εισήλθαν στη Βουλή με πρόθεση να συναντηθούν με τους κυβερνητικούς βουλευτές και να τους εκθέσουν την τελευταία στιγμή ποιες είναι οι  δυσμενείς επιπτώσεις από τη νομοθέτηση του ασφαλιστικού. Κάποια στιγμή υπήρξε μια πολύ έντονή φραστική όξυνση μεταξύ δύο προέδρων και τριών εκπρόσωπων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όμως έληξε πάρα πολύ σύντομα και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις»

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος έκανε λόγο για στημένο επεισόδιο ο κ. Αλεξανδρής απάντησε: «Είναι ψευδές. Τι οργανωμένο σχέδιο υπήρχε; Τι πήγαμε να απαγάγουμε τους βουλευτές;» τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας «υπήρξε μια φραστική όξυνση μεταξύ ανθρώπων που έχουν διαφορετική άποψη.»

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Νέα ένταση στη Βουλή με αφορμή την παρουσία της αστυνομίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στο εντευκτήριο της Βουλής ανάμεσα σε δικηγόρους και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ