Κτήνος εκτροφέας ζώων

Την Πέμπτη έγινε έφοδος της αστυνομίας σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία και τη βοήθεια εθελοντών του Δήμου Παλλήνης, σε εγκαταστάσεις που διατηρούσε παράνομα εκτροφέας σκύλων στο Κορωπί. Η αστυνομία κατέγραψε το σοκαριστικό συμβάν και η Φιλοζωική θα κινηθεί νομικά για να τιμωρηθεί ο παράνομος εκτροφέας.

 

Τα ζώα ήταν όλα αλυσοδεμένα και τα περισσότερα ήταν ζώα άρρωστα, δαγκωμένα, επιθετικά και φοβικά.

Μάλιστα, την ώρα που γινόταν η επέμβαση οι φιλόζωοι είδαν με τα μάτια τους ένα τσοπανόσκυλο να ξεσκίζει ένα άλλο που ήταν δεμένο.

 

Η έφοδος έγινε και στα δύο οικόπεδα που διατηρούσε ο παράνομος εκτροφέας, ο οποίος είχε διαφήμιση ακόμα και σε φιλοζωικά site που πωλούσε τα ζώα 250 και 300 ευρώ έκαστο. Αναπαρήγαγε κάτω από άθλιες συνθήκες κυρίως ελληνικούς ποιμενικούς, τα λεγόμενα τσοπανόσκυλα. Μετά την έφοδο, απαιτούσε να του αφήσουν ένα αρσενικό και ένα θηλυκό για να συνεχίσει την παράνομη δράση του!

 

Όλο το προσωπικό που εργάζεται στην Φιλοζωική στο Κορωπί, έμεινε έως αργά για να βοηθήσει τα ζώα αυτά. Τα ζώα είναι πάνω από 22 και φιλοξενούνται στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία όπου περιθάλπονται και αφού κοινωνικοποιηθούν θα μπουν σε πρόγραμμα υιοθεσίας.   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ