Νέα δεδομένα για τον Παντελίδη – «Σαν να οδηγούσε κούκλα»

Στον ισχυρισμό ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το μαύρο τζιπ επιμένει η οικογένειά του, λίγο προτού συμπληρωθούν δύο μήνες από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον τραγουδιστή. Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του (2,72 γραμμάρια ανά λίτρο) το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς απέχει λίγο από την τιμή που προκαλεί κατάρρευση του οργανισμού, ενισχύει τη θέση των συγγενών ότι ο 32χρονος δεν ήταν σε θέση να πιάσει τιμόνι.

Μάλιστα συγκλονιστικές διαπιστώσεις κάνει ο διδάκτωρ Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αναστάσιος Σπαντιδέας, μιλώντας στην «Espresso».

«Πιστεύω ότι τον βοήθησαν να μπει στο αυτοκίνητο. Αυτό είναι εγκληματικό» επισημαίνει ο έγκριτος επιστήμονας, συμπληρώνοντας ότι η ποσότητα αλκοόλης των 2,72 γραμμαρίων ανά λίτρο που εντοπίστηκε στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή είναι από τις υψηλότερες που έχουν ανιχνευτεί. «Είναι πάνω από 15 φορές υψηλότερο από τα επιτρεπτά όρια. Τα επίπεδα είναι τόσο υψηλά που το άτομο ή θα πρέπει να είναι σε ημικωματώδη ή κωματώδη κατάσταση. Δεν μπορεί να έχει τις αισθήσεις του». Όπως σχολιάζει ο κ. Σπαντιδέας: «Είναι σαν να βάζουμε μια κούκλα να οδηγήσει!»

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Παντελή Παντελίδη – Δείτε το έγγραφο – ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια για τη “συνάντηση” της Κυριακού με την Αρναούτη στον Ευαγγελισμό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ