Έφτασαν στο κέντρο φιλοξενίας στην Μυρσίνη οι πρόσφυγες από την Συρία – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τα επεισόδια στον Πειραιά και την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι, οι αρχές αποφάσισαν τη μεταφορά των Σύρων οικογενειών, για λόγους προστασίας.

Έτσι οι πρόσφυγες έφτασαν το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 6.30, με πούλμαν από το λιμάνι του Πειραιά στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μυρσίνη Ηλείας, του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Συνολικά αφίχθησαν 7 λεωφορεία με 350 πρόσφυγες Σύρων οικογενειών, στο σημείο βρέθηκαν για την υποδοχή τους ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ.Γεωργιόπουλος, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Ελλάδος κ.Αγγελόπουλος, ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας κ.Στεφανόπουλος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ.Μοράντ μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους του και ο διοικητής της 117 Π.Μ Ανδραβίδας κ.Δελήμπασης μαζί με προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ενώ παράλληλα βρέθηκαν εκεί και αρκετοί αλλεληλέγγυοι κάτοικοι της γύρω περιοχής.

Ως γνωστόν, το hot spot στη Μυρσίνη είναι έτοιμο και οι 38 κατοικίες διαθέτουν τα στοιχειώδη για μια αξιοπρεπή διαβίωση και η 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα είναι πανέτοιμη να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της προς τους πρόσφυγες.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

300 πρόσφυγες από τον Πειραιά στην Μυρσίνη Ηλείας – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ