Ο Παντελίδης στη θέση του οδηγού σύμφωνα με νέες πληροφορίες

Από τη θέση του οδηγού απεγκλωβίστηκε ο Παντελής Παντελίδης σύμφωνα με την έκθεση της πυροσβεστικής, όπως μετέδωσε το Ε.

Στην έκθεση αναφέρεται πως ο λαϊκός τραγουδιστής απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες από την αριστερή πλευρά του οχήματος και η στάση του σώματος του δείχνει πως ήταν αυτός που οδηγούσε το τζιπ το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου όπου έχασε τη ζωή του στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου.

Το πόρισμα της Πυροσβεστικής έρχεται να επιβεβαιώσει τη δήλωση της συνεπιβάτιδας του Παντελίδη, Φρόσως Κυριακού, που στη Realnews της περασμένης Κυριακής είχε αποκαλύψει πως δεν οδηγούσε εκείνη το τζιπ αλλά ο τραγουδιστής.

 

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tovima.gr, στους αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού που χειρίζονται το τροχαίο του Παντελίδη έφτασε η έκθεση με τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές διαπιστώθηκε ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία, όπως ναρκωτικά και φάρμακα.

Διαβάστε επίσης.

Φρόσω Κυριακού: «Δεν οδηγούσα εγώ, οδηγούσε ο Παντελής»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ