Η βρετανική Independent δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στη Σίφνο και την ελληνική κουζίνα, όπως έγινε γνωστή μέσα από τα βιβλία του Νικόλαου Τσελεμεντέ.
Η δημοσιογράφος Τζούλιετ Ριξ επισκέφθηκε τη Σίφνο, δοκίμασε την παραδοσιακή κουζίνα και έζησε μια καθαρά ελληνική εμπειρία την οποία περιγράφει στο άρθρο της με κάθε λεπτομέρεια.
Διαβάστε περισσότερα στο ellines.com
Δείτε επίσης:
Τα 14 μέρη που προτιμούν οι Σουηδοί στην Ελλάδα
Οι 8 πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα για το 2016
Οι Έλληνες που συμμετέχουν στη σειρά “φαινόμενο” House of Cards
NY Times: Ελληνικής καταγωγής το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram