Αλμυρός: Επίθεση σε 61χρονο περιπτερά από νεαρό για 15 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού η ληστεία σε βάρος 61χρονου που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ως δράστης από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 23χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία, ενώ αναζητείται ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Ειδικότερα, την Τρίτη τις πρώτες πρωινές ώρες ο 23χρονος μαζί με τον άγνωστο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, μετέβησαν σε περίπτερο, όπου με την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος του 61χρονου ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν από το ταμείο μικρό χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από διενέργεια συντονισμένων αναζητήσεων και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι στην πόλη τον 23χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.  

ΠΗΓΗ: e-volos.gr

Διαβάστε επίσης:

Λήστεψαν ιδιοκτήτη περιπτέρου στον Κορυδαλλό

Ληστής συνελήφθη μέσα σε σχολείο στο Μαρούσι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ