Το «συνδικάτο» του εγκλήματος!

Φως στη δράση της μαφίας των δουλεμπόρων ρίχνει απόρρητη έκθεση 83 σελίδων που συνέταξε η Ελληνική Αστυνομία και αποκαλύπτει η Realnews, ξετυλίγοντας όλο το σκοτεινό κουβάρι του εμπορίου ψυχών από 24 τουρκικά λιμάνια και τρία τουλάχιστον στρατηγεία, με εγκέφαλο Τούρκο μεγαλοεργολάβο της Κωνσταντινούπολης και τζίρο έως 6 δισ. ευρώ, με μέρος των χρημάτων να καταλήγει ενδεχομένως και στους τζιχαντιστές του ISIS, αλλά και σε τραπεζικό «πλυντήριο» σε Μ. Ανατολή, Β. Αφρική και Ινδία.

Και όλα αυτά υπό την ανοχή των τουρκικών Αρχών, με αποτέλεσμα οι μαφιόζοι να έχουν στείλει ανενόχλητοι πάνω από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Τα στοιχεία που αναφέρονται στην έκθεση είναι συγκλονιστικά, καθώς περιγράφουν όλη την επιχειρησιακή τακτική αυτού του νέου και δυναμικά αναπτυσσόμενου «συνδικάτου» του εγκλήματος.

Η απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνει χάρτες με τις διαδρομές που χρησιμοποιούν οι πρόσφυγες οι οποίοι εισέρχονται στην Τουρκία, αλλά ακόμα και τα σημεία στην τουρκική ακτή από όπου οι βάρκες με τους πρόσφυγες αναχωρούν για τα ελληνικά νησιά.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Realnews.

Διαβάστε επίσης:

Με προβλήματα η εγκατάσταση των 1167 προσφύγων στα Ιωάννινα

1.433 πρόσφυγες θα φτάσουν αύριο στην Ελευσίνα

Φυσιολογικοί σφυγμοί: Οι τιμές ανά ηλικία και πώς να τους μετρήσετε

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ