Το μήνυμα της 15χρονης λίγο πριν πέσει στο κενό

Ο χρόνος σταμάτησε στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης σε γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου, όταν ακούστηκε ένας φρικτός γδούπος στον ακάλυπτο χώρο μιας πολυκατοικίας. Οι ένοικοι που βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους, «πάγωσαν» όταν αντίκρισαν το ανατριχιαστικό θέαμα του άψυχου σώματος ενός κοριτσιού, που είχε κάνει σάλτο μορτάλε από το παράθυρο του διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο.

Τίποτε δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε όταν χτύπησε το τελευταίο κουδούνι στο 5ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου. Όμως όταν η 15χρονη μάζεψε βιαστικά τα πράγματά της , αποκάλυψε σε δύο φίλες της ότι ήταν έτοιμη να πραγματοποιήσει το απονενοημένο διάβημα. Πριν προλάβουν εκείνες να τη σταματήσουν, έφυγε για το σπίτι της, όπου άφησε τα πράγματά της, βγήκε στο μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο και βούτηξε στο κενό!

Το τραγικό μαντάτο ανέλαβε να μεταφέρει στους ανυποψίαστους γονείς του ανήλικου κοριτσιού η κουμπάρα τους, που ειδοποιήθηκε από μια γειτόνισσα , χωρίς όμως να τους πει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που έκανε τη 15χρονη μαθήτρια να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στο μπαλκόνι. Όλοι την περιγράφουν ως ένα φυσιολογικό παιδί, που ποτέ δεν έδειξε στους φίλους και τους δικούς του ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τη μοιραία πτώση της έφτιαξε τρία χάρτινα καραβάκια και έγραψε στο καθένα από αυτά «σε αγαπώ μαμά», «σε αγαπώ μπαμπά», «σε αγαπώ αδελφέ μου».

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης: 

Ανείπωτη θλίψη για την 15χρονη που αυτοκτόνησε – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο – Αυτοκτόνησε 15χρονη

50χρονος παρίστανε τον ανήλικο και έκλεισε ραντεβού με μαθήτρια μέσω Facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ