Τι είπε ο Τσίπρας στον καλλιτέχνη που έπαιξε μπουζούκι στη Σμύρνη – ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη έκανε στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας στη Σμύρνη, καθώς είχε καλέσει έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη για να παίξει μπουζούκι.

Ο Ορχμάν Οσμάν μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε, για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και για τα τραγούδια που έπαιξε στους δύο πρωθυπουργούς.

«Έπαιξα μερικά γνωστά τραγούδια αλλά και δικά μου. Επειδή κατάγομαι από την Κομοτηνή έχω μεγαλώσει με τις δύο κουλτούρες. Ήθελα να παρουσιάσω στους δύο πρωθυπουργούς αυτό το mixing για να ενώσω τις δύο μουσικές και έτσι έγινε» είπε ο Ορχμάν Οσμάν και πρόσθεσε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θετική. Ο κ. Τσίπρας με ρώτησε πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα που έμαθα να παίζω μπουζούκι. Έπαιξα τζαζ, ποντιακά, πολλά πράγματα».

«Έπαιξα και ένα ωραίο ζεϊμπέκικο που λέγεται ‘Ελπίδα’ και του έκανε εντύπωση του κ. Τσίπρα γιατί έβγαλα και έναν ήχο ποντιακής λύρας. Μιλήσαμε για αρκετά πράγματα, με ρώτησε από πού είμαι, τι κάνω και με κάλεσε στην Αθήνα για να δώσω συναυλίες» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο από το Ε

 

Διαβάστε επίσης:

Ο νυχτερινός περίπατος Τσίπρα-Νταβούτογλου και το… κουλούρι – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ