Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο

Πτώμα ηλικιωμένου άνδρα σε αποσύνθεση βρέθηκε σήμερα, σε δασική περιοχή της Ευρυτανίας.

Το πτώμα βρέθηκε από δασοφύλακα της περιοχής, που πήγε το πρωί στη δασική θέση «Πλάτανος», κοντά στον Άγιο Νικόλαο Καρπενησίου, για να “σημάνει” κάποια δέντρα που είχαν πέσει από το χιόνι τις προηγούμενες ημέρες. Ανάμεσα στα πεσμένα έλατα διέκρινε ένα σακάκι. Πλησιάζοντας περισσότερο, διέκρινε το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα, που ήταν σε προχωρημένη σήψη και μισοφαγωμένο από άγρια ζώα. Ο δασοφύλακας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Μετά από έρευνα, μες στο σακάκι του ηλικιωμένου άνδρα, βρέθηκε κάποιο δημόσιο έγγραφο που παρέπεμπε στα στοιχεία ενός 76χρονου, που είχε εξαφανιστεί από το Καματερό Αττικής στις 8 Μαρτίου. Ο 76χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ιδρύματα.

Όπως όλα δείχνουν, ο ηλικιωμένος, ο οποίος κατάγεται από τα Κλεπά Αιτωλοακαρνανίας, πήρε το λεωφορείο από Αθήνα για Καρπενήσι και κατέβηκε στο δρόμο κοντά στην διασταύρωση με το Κρίκελο για να συνεχίσει με τα πόδια, μιας και από εκείνη την περιοχή υπάρχει δρόμος, που συνδέεται με το χωριό του. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και άφησε – άγνωστο πώς – την τελευταία του πνοή μέσα στο δάσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ορεινή αυτή περιοχή της Ευρυτανίας χιόνιζε μέχρι και τις αρχές Απριλίου και οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές. Πηγή: Lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ