Μαρτυρία βόμβα – Δεν ήταν οδηγός ο Παντελίδης;

Αυτό το ερώτημα καλούνται τώρα να απαντήσουν οι ειδικοί. Είναι ένα ερώτημα των συγγενών του Παντελή Παντελίδη μετά από μαρτυρία που ίσως αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη περιμένει τώρα να συνέλθει και να μπορέσει να καταθέσει η Μίνα Αρναούτη. Αυτό καθώς υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, για την ακρίβεια ένας άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο τις πρώτες στιγμές μετά το μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη δυστύχημα ο οποίος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής ήταν στην πλευρά του συνοδηγού και πως μόνο το ένα του πόδι ήταν στην πλευρά του οδηγού.

Η κατάθεση αυτή ίσως αλλάζει τα δεδομένα, αν και η Φρόσω Κυριάκου έχει καταθέσει ότι στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η ίδια.

Η υπόθεση μπλέκει ωστόσο καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα κάποιοι ισχυρίζονται ότι είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού και έτσι υπάρχουν ερωτηματικά αν ήταν τελικά εκείνη η οδηγός του τζιπ. 

Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία και όχι τα σενάρια είναι εκείνα που θα οδηγήσουν στο να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. 

Τόσο η 21χρονη κοπέλα εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ και η άτυχη Μίνα Αρναούτη δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Πηγή: Εspresso

 

Δείτε επίσης:

Η αφιέρωση στον Παντελίδη από τον μικρό του αδελφό – ΦΩΤΟ

Η έρευνα της ΕΛ ΑΣ για τον εντοπισμό των κλεφτών της “θυρίδας” του Παντελίδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ