Η νέα περιπέτεια της οικογένειας Παντελίδη

Στην ηλεκτρονική «θυρίδα» του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη εισέβαλαν «κοράκια», μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατό του, που κατόρθωσαν να αρπάξουν ακυκλοφόρητα τραγούδια του αλλά και βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές του.

Παράλληλα, οι χάκερ κατάφεραν να βάλουν στην τσέπη ποσά που υπερβαίνουν τα 200.000 ευρώ.

Αυτό περιγράφουν στη μήνυση που κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας οι γονείς και τα δύο αδέλφια του άτυχου τραγουδιστή.

Στο σχετικό δικόγραφο που αποκάλυψε το ereportaz.gr, οι συγγενείς καταγγέλλουν πως οι επιτήδειοι υπέκλεψαν «αδημοσίευτα τραγούδια αλλά και πρωτότυπες εκτελέσεις, αποστάγματα της ψυχής του εκλιπόντος και προϊόντα του μόχθου και του ταλέντου, με τεράστια οικονομική και ηθική αξία, που πολλαπλασιάζεται υπό το κράτος της απουσίας του».

Σύμφωνα με τους συγγενείς του Παντελή Παντελίδη, οι αδίστακτοι δράστες χάκαραν τις σελίδες του τραγουδιστή στο facebook, στο Instagram και στο twitter, τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του καθώς και το κανάλι του στο youtube, από το οποίο μάλιστα «λήστεψαν» μέσα σε λίγες ημέρες μεγάλα ποσά από τις προβαλλόμενες διαφημίσεις!. Το πλέον ανησυχητικό, όπως καταγγέλλει ο αδελφός του Τριαντάφυλλος ήταν ότι του παραβίασαν τους κωδικούς του τραγουδιστή στο i-Cloud, «όπου ήταν αποθηκευμένα, πέραν των άλλων προσωπικών δεδομένων, όπως φωτογραφίες, βίντεο κ.λ.π, πλήθος αδημοσίευτων τραγουδιών και πρωτότυπων εκτελέσεων του αδελφού μου, τεράστιας οικονομικής αξίας, τα οποία όπως διαπιστώνουμε μετά την ανάκτηση των κωδικών, έχουν εξαφανιστεί».

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για το δυστύχημα περιμένει η οικογένεια του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αργυρός τραγουδά Παντελίδη και συγκινεί – ΒΙΝΤΕΟ

Το ζεϊμπέκικο στη μνήμη του Παντελίδη που έγραψε θαυμαστής του – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ