Κλειδί η Μεσογειακή διατροφή για την αντιμετώπιση της ψωρίασης

Η ψωρίαση είναι μία χρόνια κατάσταση που αφορά το 3% με 4% του παγκόσμιου πληθυσμού. 

Οι επιστήμονες ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βρουν τι ακριβώς προκαλεί την πάθηση, όμως υποθέτουν πως άλλες φορές εμπλέκεται το DNA, άλλες φορές πρόκειται για λανθασμένη ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος (αυτοάνοσο νόσημα) και φυσικά ο τρόπος ζωής και διατροφής αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι σοβαρές επιπλοκές της ψωρίασης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ