Απογοητευμένοι οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Με τη φράση «δεν αλλάζει τίποτα, μας επανέλαβε ότι είπε στους συναδέλφους μας στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα», ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής των οκτώ μπλόκων στη Δυτική Μακεδονία, Δημήτρης Μόσχος, εξέφρασε την απογοήτευσή του από τα αποτελέσματα του σημερινού διαλόγου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Άφησε από έξω από τη φορολογία τη συνδεδεμένη και την εξισωτική, ενώ για το αφορολόγητο το έθεσε στις 12.000 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενων και των ασφαλιστικών εισφορών) και 3.000 ευρώ για κάθε παιδί», δήλωσε.

«Το μόνο θετικό είναι το αφορολόγητο των 9.500 ευρώ, κάτι που δεν υπήρχε στο προσχέδιο που παρουσιάστηκε πρόσφατα», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μόσχος σημείωσε πως «το τι μέλλει γενέσθαι στα μπλόκα, θα κριθεί στις επόμενες ώρες».

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη της αντιπροσωπείας που συμμετείχε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να αποτιμήσουν όσα ειπώθηκαν και να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Από τη Βόρεια Ελλάδα στη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, συμμετείχαν, πέραν του κ. Μόσχου, εκπρόσωποι από τα μπλόκα των Προμαχώνα, Μάλγαρα και Αμύνταιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Ο Μπούτας μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα: Παραμένουμε σε ετοιμότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Ελπίζω μέσα από το διάλογο να βρούμε λύσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ