• Μια ανάσα από τον εντοπισμό της Ρούπα βρέθηκε η Αντιτρομοκρατική

  11:26 πμ, Πέμπτη 25 Φεβ 2016 11:26 πμ, Πέμπτη 25 Φεβ 2016

  Μια ανάσα από την Πόλα Ρούπα έφθασε η Αντιτρομοκρατική κατά το πρόσφατο παρελθόν, καθώς είχε εντοπίσει δυο από τα κρησφύγετα της.

  Οι ειδικές δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να ανακαλύψουν τα ίχνη της σε δύο περιοχές της Πελοποννήσου.

  Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν πληροφορίες, κυρίως μετά την εξάρθρωση της ομάδας των ληστών του Διστόμου, για πιθανά σημεία κυρίως στην Πελοπόννησο που είναι δυνατόν να βρίσκεται η καταζητούμενη "αντάρτισσα πόλης".

  Πάνοπλα κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής, με πάσα μυστικότητα, πήγαν σε αυτές τις περιοχές, κυρίως στην Πελοπόννησο, και πραγματοποίησαν πολυήμερες παρακολουθήσεις.

  Όμως η Πόλα Ρούπα είχε καταφέρει να διαφύγει, αφήνοντας πίσω της μόνο ίχνη της παρουσίας της στα καταλύματα που είχε νοικιάσει, χρησιμοποιώντας βέβαια πλαστές ταυτότητες.

  Το ένα από τα σπίτια που χρησιμοποίησε η καταζητούμενη βρίσκεται σε νομό που συνορεύει με την Αργολίδα, από την οποία απογειώθηκε το ελικόπτερο στο οποίο προσπάθησε να κάνει πειρατεία για να εκτελέσει την απόδραση του Νίκου Μαζιώτη.

  Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να γνωρίζουν τα στοιχεία τριών πλαστών ταυτοτήτων που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της η Π. Ρούπα.

  Επίσης εκτιμάται πως η συμβία του Νίκου Μαζιώτη έχει την υποστήριξη ομάδας τουλάχιστον πέντε ατόμων, τα οποία είναι "καθαρά" και δεν έχουν απασχολήσει για το παραμικρό τις Αρχές, πόσο μάλλον για εμπλοκή τους σε ένοπλες οργανώσεις και εξωκοινοβουλευτικούς πολιτικούς χώρους.

  Ωστόσο, και σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή την "παρέα" φαίνεται πως υπάρχει ένας αδύναμος κρίκος, και δεν είναι άλλος από άτομο το οποίο κατά το παρελθόν φέρεται να είχε συνεργαστεί σε ποινικές υποθέσεις με τον Έλληνα "Φαντομά", Βασίλη Παλαιοκώστα.

  Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν σοβαρές ενδείξεις στα χέρια τους για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου, στο "σύστημα" που έχει δημιουργήσει "προστατευτικό" κλοιό γύρω από την καταζητούμενη Πόλα Ρούπα.

  Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, ο άνθρωπος που κατάφερε να απεγκλωβίσει την Ρούπα από τις Ερυθρές, όπου πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το ελικόπτερο που είχε νοικιάσει για την απόδραση από τον Κορυδαλλό, να είναι ο παλιός συνεργάτης του Παλαιοκώστα, με τον οποίο η καταζητούμενη επικοινώνησε, όπως όλα δείχνουν, μέσω της εφαρμογής Viber, και για το λόγο αυτό δεν στάθηκε δυνατόν από την Αντιτρομοκρατική, να εντοπίσει κάποιο ύποπτο τηλεφώνημα από την συγκεκριμένη περιοχή, τις επίμαχες ώρες.

  Στο Αντιτρομοκρατικό επιτελείο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Πόλα Ρούπα έχει πρόσβαση στο μυστικό οπλοστάσιο του Επαναστατικού Αγώνα, το οποίο μάλλον είναι κρυμμένο σε κάποια αγροτική περιοχή τις Πελοποννήσου.

  ΠΗΓΗ: εφημερίδα Espresso

  Διαβάστε επίσης:

  Απόδραση:Είχαν κολλήσει τα κάγκελα με τσίχλες

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα