Απόδραση:Είχαν κολλήσει τα κάγκελα με τσίχλες

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχειά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη από την ειδ��κή πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr από στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, οι κρατούμενοι της συγκεκριμένης πτέρυγας που είχαν κόψει τα κάγκελα του παραθύρου στο κουζινάκι τα είχαν κολλήσει πιθανόν με τσίχλες ώστε να μην φαίνεται κατά τον έλεγχο των σωφρονιστικών υπάλληλων.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή στο enikos.gr «είχαν φροντίσει η τσίχλα να έχει το ίδιο χρώμα με τα κάγκελα για να μην φαίνεται η διάφορα». Από το συγκεκριμένο παράθυρο οι κρατούμενοι θα κατάφερναν να έχουν πρόσβαση σε έναν άλλο «νεκρό» χώρο όπου υπάρχει ένα μικρό παλιό κτίσμα ύψους δύο μέτρων .

Εκεί πιθανότατα θα σκαρφάλωνε ο Μαζιώτης και θα προσέγγιζε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε η καταζητούμενη σύντροφος του, Πόλα Ρούπα. Αξίζει να τονιστεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει το συρμάτινο πλέγμα που αποτρέπει την απόδραση από αέρος.

Διαβάστε επίσης.

Κομμένα κάγκελα σε χώρο που είχε πρόσβαση ο Μαζιώτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ