Κουρτινόξυλο τραυμάτισε μαθήτρια στην Κρήτη

Αγανάκτηση και προβληματισμό έχει προκαλέσει στη σχολική κοινότητα της Βιάννου το περιστατικό, που σημειώθηκε σε σχολείο της περιοχής, όταν κουρτινόξυλο μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας, έπεσε πάνω σε μαθήτρια της Γ’ Λυκείου και την τραυμάτισε στο κεφάλι.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Ο Δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, μιλώντας στο cretapost.gr, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος με την κατάσταση αυτή, αφού πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με παιδιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σχετική μελέτη για τη συντήρηση και την κτιριακή αναβάθμιση του σχολείου είναι έτοιμη εδώ και δύο χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν έχουν βρεθεί τα 800.000 ευρώ, που απαιτούνται για την υλοποίηση της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Μπαριτάκης ευελπιστεί ότι το ζήτημα αυτό θα διευθετηθεί σύντομα και θα ανοίξει η χρηματοδότηση για την κτιριακή αποκατάσταση του σχολείου μέσω ΕΣΠΑ, με τους αρμοδίους να δίνουν προτεραιότητα.

Πηγή: cretapost.gr

Δείτε επίσης:

Αγκαλιά με τα παιδιά τους βαδίζουν από την Λαμία στην Ειδομένη – Συγκλονιστικές εικόνες

Ταξίδι από τη Λαμία στα Σκόπια με τα πόδια για 500 πρόσφυγες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ