Φωτιά στο πρακτορείο του γιου ενός γνωστού βουλευτή

Μυστήριο καλύπτει τα κίνητρα των άγνωστων εμπρηστών που έκαναν στάχτη νωρίς χθες το πρωί το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στη Γλυφάδα ο γιός του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη και ανιψιός του αδικοχαμένου Αλέκου Παναγούλη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στο πρακτορείο και προκλήθηκε αναστάτωση. Οι γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική με αποτέλεσμα να φτάσουν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες στο φλεγόμενο πρακτορείο. Ύστερα από πολύωρη μάχη με τις φλόγες οι άντρες της Πυροσβεστικής κατόρθωσαν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να τη σβήσουν πριν προλάβουν να επεκταθούν οι φλόγες στην υπόλοιπη πολυκατοικία, που αποτελείται από πέντε διαμερίσματα.

Όταν έσβησε η φωτιά, τότε μόνο ο ιδιοκτήτης και οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μέγεθος της καταστροφής. Όπως καταμαρτυρούν οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά, οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του καταστήματος είναι εκτεταμένες και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, υπολογίζονται στα 60.000 ευρώ.

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Εμπρησμός στο πρακτορείο γιου βουλευτή 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ