“Όσοι πήγαν στη συνάντηση με τον Τσίπρα εκτέθηκαν!”

“Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν … μονόλογος!” – σχολιάζει σκωπτικά ο πρόεδρος της Ομάδας Αμπελουργών Κρήτης και μέλος του Παγκρήτιου Συντονιστικού Οργάνου των Αγροτών, Πρίαμος Ιερωνυμάκης. Άλλωστε το Συντονιστικό όργανο είχε αποφασίσει να μη συμμετάσχει στη συνάντηση της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου, διαβλέποντας ένα διάλογο … χωρίς ουσία.

“Είχαμε απόλυτο δίκιο τελικά και όσοι πήγαν στη συνάντηση, εκτέθηκαν” – αναφέρει ο κ.Ιερωνυμάκης στο Cretalive, σε ένα πρώτο σχολιασμό όσων συζητήθηκαν στο “τραπέζι” ανάμεσα στον πρωθυπουργό και αντιπροσωπεία των αγροτών.

Οι αγρότες πάντως δεν παραδίδουν τα όπλα και συνεχίζουν τον αγώνα που έχουν ήδη ξεκινήσει. Το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να τεθούν τα δεδομένα που προέκυψαν από τη συνάντηση της Δευτέρας και συλλογικά να ληφθούν απόφάσεις για τα επόμενα βήματα σε επίπεδο Κρήτης.

Την ίδια στιγμή δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Οροπεδίου Λασιθίου που στις 10.00 το πρωί της Τρίτης ξεκινούν επ’αόριστον αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού στον κόμβο Μαλίων – Οροπεδίου.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αγρότες από την Κρήτη – ΦΩΤΟ

Μπλόκο Χαλκηδόνας για κυβέρνηση: Είμαστε δύο ευθείες που δεν τέμνονται πουθενά

Επιμένουν οι αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ