Αυτή είναι η πλαστή ταυτότητα με την οποία η γυναίκα νοίκιασε το ελικόπτερο – ΦΩΤΟ

Πλαστή ταυτότητα χρησιμοποίησε η γυναίκα για να νοικιάσει το ελικόπτερο που πιθανότατα θα χρησιμοποιούνταν για απόδραση κρατουμένου από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

“Για τη ναύλωση του ελικοπτέρου χρησιμοποιήθηκε από τη γυναίκα καταφανώς πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, υπό στοιχεία ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ και της ΓΕΩΡΓΙΑΣ, με ημερομηνία γέννησης 20-04-1971 στην ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και αριθμό ΑΒ288196, εκδοθέν από το Τμήμα Ασφαλείας Χολαργού” αναφέρει η ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα αντίγραφο του πλαστού δελτίου ταυτότητας καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με ενοικίαση χώρων ή συναλλαγή της εικονιζόμενης γυναίκας με τα παραπάνω στοιχεία να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας στα τηλέφωνα 10414 και 1014. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., υπενθυμίζεται ότι αναζητείται η καταζητούμενη μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Παναγιώτα Ρούπα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο

Η Ρούπα νοίκιασε το ελικόπτερο για την απόδραση;

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ