Ψάρια- Σύντομος οδηγός για να τα διαλέξετε και να τα μαγειρέψετε

Οι δικαιολογίες είναι αρκετές για να αποφύγει κάποιος να μαγειρέψει ψάρια, ειδικά αν δεν ανήκουν στα αγαπημένα του φαγητά.

Επειδή, όμως, είναι πλούσια σε καλά λιπαρά, αποτελούν ιδανική πηγήασβεστίου, φωσφόρου και ιωδίου και μας παρέχουν σελήνιο και ψευδάργυρο –μεταξύ άλλων- πρέπει να μπουν στη διατροφή μας, 1 φορά την εβδομάδα, ιδανικά αντικαθιστώντας ένα γεύμα που μέχρι τώρα περιείχε κρέας.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Η λίμνη με τα μεγαλύτερα ψάρια στον κόσμο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ