Ο καιρός σήμερα – Αναμένεται βελτίωση

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή σε όλη τη χώρα. Μόνο στα νοτιοανατολικά αρχικά θα υπάρχουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, με βελτίωση και εδώ από το απόγευμα.

Πιο αναλυτικά την Κυριακή προβλέπονται:

 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία  βελτιωμένος καιρός από το πρωί με λίγες μόνο νεφώσεις στα ανατολικά και ηλιοφάνεια στη συνέχεια. Θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς.

                                                                                            

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος, με βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων και τον υδράργυρο να δείχνει από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τα νησιά Ιονίου, καλοκαιρία και ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο. Θερμοκρασία μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια και ικανοποιητική θερμοκρασία που θα φτάνει τους 19 βαθμούς.

 

Στη Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες αρχικά συννεφιά με βροχές, τοπικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Πολύ ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι που πιθανώς τοπικά στα πελάγη να φτάσουν και τα 9 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και ήλιος στη συνέχεια. Οι πολύ ισχυροί βοριάδες σταδιακά θα εξασθενήσουν.

 

Στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ανατολικά τμήματα νωρίς το πρωί και γενικά αίθριος στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 19 βαθμούς.

 

Στην Αττική βελτιωμένος καιρός με ηλιοφάνεια και λίγη συννεφιά στα ανατολικά το πρωί.. Οι βοριάδες που αρχικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ στα ανατολικά, βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ