“Ναι” στο διάλογο με τον Τσίπρα λένε οι αγρότες των Τεμπών

«Αποδεχόμαστε» την πρόσκληση σε διάλογο με τον πρωθυπουργό, τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών, Παναγιώτης Καλογιάννης, ύστερα από τη συνάντηση που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από μπλόκα όλης της χώρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση, που έγινε στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν εκπρόσωποι από περισσότερα από 40 μπλόκα.

Συμμετέχοντες στη σύσκεψη, επισήμαναν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η σύσκεψη κύλησε ομαλά, ενώ μας τόνισαν ότι υπήρξε «σύγκλιση απόψεων και θέσεων και το κλίμα ήταν ενωτικό».

Στο μεταξύ, τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών των μπλόκων του Προμαχώνα και των Μαλγάρων, Γιάννης Τουρτούρας και Αχιλλέας Καμπούρης αντίστοιχα, δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση της Νίκαιας την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, επισημαίνοντας ότι «θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση που θα ληφθεί στη συνάντηση αυτή», ενώ εξέφρασαν την εκτίμηση ότι η απόφαση θα είναι αρνητική για συμμετοχή στον διάλογο της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2016 με τον πρωθυπουργό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Αυτά είναι τα προαπαιτούμενα που θέτουν οι αγρότες της Νίκαιας για να συμμετάσχουν στο διάλογο

Δεν θέλουν διάλογο με τον Τσίπρα οι αγρότες της Κρήτης

Σφίγγουν τον κλοιό οι αγρότες περιμένοντας τον Τσίπρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ