Νέος 6ωρος αποκλεισμός των αγροτών στο μπλόκο Μικροθηβών

Με νέο 6ωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο μπλόκο των Μικροθηβών.

Το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου θα ισχύσει, όπως και χθες, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα.

Ο εξάωρος αποκλεισμός θα επαναληφθεί και αύριο Παρασκευή τις ίδιες ώρες, έπειτα από απόφαση που έλαβαν οι αγρότες σε συνέλευσή τους στο μπλόκο.

Πως διεξάγεται η κυκλοφορία

Η εκτροπή των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, γίνεται στον κόμβο του Αλμυρού και στη συνέχεια οδηγούνται, μέσω Βόλου, στο Βελεστίνο και στην παλαιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας.

Το αντίστροφο συμβαίνει για όσα αυτοκίνητα κινούνται προς την Αθήνα. Η συγκεκριμένη παράκαμψη επιβαρύνει κατά 45 χιλιόμετρα τη διαδρομή Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Η αυριανή μέρα, ωστόσο, θεωρείται από τους ίδιους τους αγρότες κρίσιμη καθώς, όπως εκτιμούν, με την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες θα ανάψει και το πράσινο φως για να προσκληθούν στο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν στο τραπέζι του διαλόγου τις προτάσεις που ήδη έχουν υποβάλει από κοινού μαζί με το μπλόκο των Τεμπών, αλλά και άλλα μικρότερα μπλόκα από την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κλειστά επ’ αόριστον τα Τέμπη, ο Ισθμός και τα Μάλγαρα από τους αγρότες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ