Επεισόδιο με αγρότες και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια

Επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λίμνης – Μαντουδίου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα όταν αγρότες εισέβαλαν στην αίθουσα και διέκοψαν τη συνέλευση.

Σύμφωνα με το eviazoom, οι παραβρισκόμενοι έδιωξαν από τη συνέλευση τον βουλευτή Γιώργο Ακριώτη, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία τοπικών στελεχών του κόμματος.

Την δική της απάντηση για τα επεισόδια έδωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας:

Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Λίμνης – Μαντουδίου είχε προγραμματίσει γενική συνέλευση των μελών της στο Δημαρχείο Μαντουδίου. Στη συνέλευση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ακριώτης Γιώργος και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης στελέχη του ΚΚΕ, ένας από αυτούς υποψήφιος βουλευτής και μερικοί αγρότες εισέβαλαν στο χώρο πραγματοποίησης της συνέλευσης οι οποίοι με τραμπούκικες ενέργειες, ύβρεις και προπηλακισμούς εμπόδισαν τη διεξαγωγή της.

Στη συνέλευση θα συζητούνταν προβλήματα των αγροτών, ασφαλιστικό – φορολογικό και τοπικά προβλήματα της περιοχής Μαντουδίου, όπως η επαναλειτουργία του ΙΚΑ Μαντουδίου, το κέντρο υγείας κ.α.

Παρότι κλήθηκαν να συμμετέχουν στο διάλογο της οργάνωσης εκείνοι αρνήθηκαν. Ζητούσαν επίμονα τη διακοπή της συνέλευσης και τη μη ενημέρωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία, καταδικάζονται από το λαό της περιοχής και της Εύβοιας, θυμίζουν μαύρες μέρες της ιστορίας του τόπου μας και κάνουν ζημιά στο αγροτικό κίνημα.

Πηγή: eviazoom

Δείτε επίσης:

Κλειστά τα Τέμπη και ο Ισθμός από τους αγρότες

Σκουρολιάκος: Κομματικός υπάλληλος ο Μπούτας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ