Ηράκλειο: Φεστιβάλ Πιάνου από 17 – 24 Φεβρουαρίου

Φεστιβάλ Πιάνου διοργανώνεται από σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου έως και την ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Το φεστιβάλ οργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού, Εθελοντισμού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου στην προσπάθεια τους να προσφέρουν στο κοινό του Ηρακλείου ποιοτικές μουσικές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται και δωρεάν συναυλίες για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Το πρώτο ρεσιτάλ για πιάνο και φλάουτο θα δοθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου με τίτλο «Από την αυγή στο μεσουράνημα του Ρομαντισμού» από τον Τίτο Γουβέλη στο πιάνο και το Νίκο Νικόπουλο στο φλάουτο.

Η επόμενη συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου με ρεσιτάλ πιάνου με την Ντόρα Μπακοπούλου που ερμηνεύει έργα του Frederic Chopin.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:00 με ρεσιτάλ για δύο πιάνα σε έργα Mozart και Rag με τους Δημήτρη Καρύδη και Πέτρο Μόσχο. Η είσοδος είναι 7 ευρώ, ενώ στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πιάνου θα δοθούν τρεις επιπλέον συναυλίες κοινωνικού χαρακτήρα από τους παραπάνω καλλιτέχνες.

ΠΗΓΗ: REAL.GR

Διαβάστε επίσης:

Οι “τοίχοι της καλοσύνης” στο Ηράκλειο – ΦΩΤΟ

Αυτός είναι ο άστεγος… πιανίστας- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ