Κομμένη στα δύο η Ελλάδα – Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας

Για 3 ώρες τουλάχιστον θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Λαμίας- Αθηνών στο 200ό χλμ, στο ύψος του κόμβου του Μπράλου από αγρότες της Φθιώτιδας. Στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί αγρότες από τα μπλόκα της Αταλάντης, του Δομοκού, της Ανθήλης οι οποίοι κλείνουν την εθνική οδό και τους παράδρομους με συνέπεια τη Ελλάδα να “κοπεί” στη μέση.

Για τα Ι.Χ. η αστυνομία προσπαθεί να δημιουργήσει διεξόδους μέσα από αγροτικούς και επαρχιακούς δρόμους με μεγάλες παρακάμψεις, ενώ τα βαριά οχήματα και τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα. Τα φορτηγά που έρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα προς την Αθήνα θα ακινητοποιηθούν στο ύψος της Λαμίας, εκείνα που έρχονται από την περιοχή της Πάτρας διαμέσου της Άμφισσας προς Λαμία θα ακινητοποιηθούν στη Γραβιά και όσα κινούνται στο εθνικό δίκτυο από Αθήνα προς Λαμία θα ακινητοποιηθούν κατά μήκος της εθνικής οδού από τα διόδια της Τραγάνας μέχρι τα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Αποκλεισμένη παραμένει και η παλιά εθνική οδός Λαμίας-Αθηνών στο ύψος της Αμφίκλειας, καθώς και στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία.

Πηγή / πηγή φωτο: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η Γεροβασίλη για τους Αγρότες: Ανοίγει η πόρτα της εκτόνωσης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοίρασαν προβατίνα στους οδηγούς – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ