Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε Νεστάνη και Ευρώτα

Επ’ αόριστον έχουν κλείσει οι αγρότες την εθνική οδό Κορίνθου – Αθήνας, τόσο στην νέα όσο και στην παλαιά εθνική οδό, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το Καλαμάκι και να δημιουργούνται κατά διαστήματα μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και ταλαιπωρία στους διερχόμενους οδηγούς.

Στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου οι αγρότες θα κλείσουν το δρόμο στα διόδια Νεστάνης από τις 6 το απόγευμα ως τα μεσάνυχτα, ενώ και οι Λάκωνες αγρότες θα κλείσουν για μία ώρα, από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα, την γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης.

Με πρωτοβουλία των αγροτών της Αρκαδίας, τo Συντονιστικό Όργανο στο οποίο συμμετέχουν ο Ιατρικός σύλλογος, ο Οδοντιατρικός σύλλογος, ο Φαρμακευτικός σύλλογος, ο Δικηγορικός σύλλογος, το ΤΕΕ Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Οικονομικό Επιμελητήριο, αποφάσισαν στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεών τους ενάντια στο προσχέδιο του ασφαλιστικού, να συμμετάσχουν σε εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη.

Η αιμοδοσία οργανώνεται με την φροντίδα του συλλόγου «Άξιον Εστί», για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις και θα διεξαχθεί από κινητή μονάδα του γενικού νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ», στο Πνευματικό Κέντρο του ναού της Μεταμορφώσεως στην Τρίπολη, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Οι αγρότες μετακινούνται για να “κόψουν” την Ελλάδα στα δύο

Μοίρασαν προβατίνα στους οδηγούς – ΒΙΝΤΕΟ

Η Γεροβασίλη για τους Αγρότες: Ανοίγει η πόρτα της εκτόνωσης – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγρότες απέκλεισαν την εφορία Ρόδου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ