Οργισμένος ο αγρότης που πέρυσι υποδέχθηκε τον Τσίπρα στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ

“Οι αγρότες τον πιστέψαμε πολύ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες. Υποσχεθήκαμε ότι θα τον στηρίξουμε, θα τον βοηθήσουμε να γίνει πρωθυπουργός. Μας έταξε ότι δεν θα ξεχάσει τους Κρήτες και την Κρήτη αν γίνει πρωθυπουργός” είπε στο “Ε” ο Γιάννης Ψαράκης, ο αγρότης από την Κρήτη που πριν από ένα χρόνο αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα και την περασμένη εβδομάδα ήταν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων. 

 “Εμείς δεν βγήκαμε ούτε για πόλεμο ούτε να κάνουμε έκτροπα γιατί είμαστε φιλήσυχος λαός. Τον πόλεμο τον κάνουμε στα χωράφια για να επιβιώσουμε.  Δεν βγήκαμε ούτε να σπάσουμε, ούτε να κάψουμε, ούτε να χτυπήσουμε κανέναν πολίτη” είπε σχολιάζοντας τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.  “Πολλά χρόνια επί δεξιάς είχαμε αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα. Αριστερά και Δεξιά είναι το ίδιο τώρα”, πρόσθεσε ο κ. Ψαράκης.

 “Του ζήτησα να έρθει στο Σύνταγμα να πει μια συγγνώμη και μετά θα χορεύαμε και πεντοζάλη μαζί” είπε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.  “Αν δεν δώσει λύσεις, δεν θα φύγουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκωθεί όλη η Κρήτη και θα κλείσουμε κάθε εφορία ” συμπλήρωσε . 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κουρουμπλής: Ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Αποστόλου υποσχέθηκαν τίποτα – ΒΙΝΤΕΟ

“Φέρτε τα λεφτά, να φάμε γεμιστά” φώναζαν οι συμβασιούχοι στην Φωτίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ