Εξιτήριο πήρε η Ντένια Παράσχη – Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το Ωνάσειο η Ντένια Παράσχη, η 28χρονη από τη Ζάκυνθο που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με την περιπέτεια υγείας της.

Μετά από όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, για την εμπλοκή που προέκυψε με το ταξίδι της στην Αμερική και την άρνηση του Ωνασείου να επιτρέψει την μετακίνηση της, το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα.  

Όπως αναφέρει το Ωνάσειο «στην ασθενή προτάθηκε η διενέργεια βιοψίας με βελόνη και καθοδήγηση από αξονικό τομογράφο για να καθοριστεί ο ιστολογικός τύπος της μάζας. Η ασθενής αρνήθηκε τη διενέργεια της βιοψίας και ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.»

Προσθέτει ότι «της εξηγήθηκαν οι πιθανοί κίνδυνοι μιας τέτοιας μεταφοράς και συστήθηκε εφόσον η ίδια και η οικογένειά της το απαιτούσαν, η μεταφορά να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες των αεροπορικών εταιρειών και με τη συνοδεία ιατρού.»

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Η ασθενής Διονυσία Παράσχη εισήχθη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στις 25/1/2016 καθώς σε υπερηχογράφημα που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο μας διαπιστώθηκε μεγάλη συλλογή περικαρδιακού υγρού και αυξημένες πιέσεις στη δεξιά κοιλία. 

Ο απεικονιστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε, ανέδειξε μάζα στο μεσοθωράκιο που πίεζε την πνευμονική αρτηρία και επεκτεινόταν μέχρι την αορτή.

Στην ασθενή προτάθηκε η διενέργεια βιοψίας με βελόνη και καθοδήγηση από αξονικό τομογράφο για να καθοριστεί ο ιστολογικός τύπος της μάζας.  Η ασθενής αρνήθηκε τη διενέργεια της βιοψίας και ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Της εξηγήθηκαν οι πιθανοί κίνδυνοι μιας τέτοιας μεταφοράς και συστήθηκε, εφ’ όσον η ίδια και η οικογένειά της το απαιτούσαν, η μεταφορά να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες των αεροπορικών εταιρειών και με τη συνοδεία ιατρού.

Σήμερα η ασθενής αναχώρησε από το Νοσοκομείο. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση.»

Διαβάστε επίσης:

Το ευχαριστώ της οικογένειας της Ντένιας – “Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τη νοσηλεία”

Συγγενής της Ντένιας στο enikos.gr: Ετοιμαζόμαστε για το ταξίδι

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ