Αύριο ταξιδεύει για Βοστώνη η Ντένια

Θα ταξιδέψει τελικά στη Βοστώνη η Ντένια Παράσχη από τη Ζάκυνθο, της οποίας το πρόβλημα υγείας έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα κυρίως γραφειοκρατικά και αύριο Παρασκευή 28χρονη κοπέλα,  θα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια της Ντένιας έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιρειών, τις οποίες εξετάζεις, δεδομένου ότι για να ταξιδέψει η 28χρονη πρέπει να διαμορφωθεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πραγματοποιήθηκε ιατρικό συμβούλιο στο Ωνάσειο και η 28χρονη υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρει ότι επιθυμεί να εξέλθει του νοσοκομείου και να μεταβεί στην Αμερική. Από την πλευρά του, ο θεράπων ιατρός αρνήθηκε να συνυπογράψει μια σχετική δήλωση για να δώσει τη συναίνεσή του και υπέγραψε ένα χαρτί στο οποίο περιγράφει την κατάσταση της υγείας της Ντένιας και επισημαίνει τους κινδύνους που διατρέχει η ζωή της σε περίπτωση ενός τόσο μακρινού ταξιδιού. 

 

Διαβάστε επίσης

Αποκλειστικό: Οι εξελίξεις για το ταξίδι της Ντένιας στην Αμερική- Ποιοι και γιατί λένε όχι

Εξελίξεις στην υπόθεση της 28χρονης Ντένιας – Τι θα γίνει με το ταξίδι στη Βοστώνη 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ