Kλείνουν τις επαρχιακές οδούς στη Λάρισα οι αγρότες

Οι αγρότες της Λάρισας αποφάσισαν τoν αποκλεισμό των επαρχιακών οδών που χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικές διαδρομές κυκλοφορίας.

Αναλυτικά, αγρότες από τον μπλόκο της Νίκαιας, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ ,θα αποκλείσουν από τις 4.00 το απόγευμα και για ένα τρίωρο  την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου στο ύψος του κόμβου Πλατυκάμπου.

Επίσης, από τις 6.30 έως τις 8.30 θα κλείσει ο δρόμος Λάρισας-Αγιάς στο ύψος Γερακαρίου, ενώ από τις 4.00 έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα αναμένεται να κλείσει ο δρόμος Λάρισας-Κοζάνης, στο Αργυροπούλι της επαρχίας Τυρνάβου.

Να σημειωθεί πως οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας προετοιμάζουν μαζική κάθοδο αγροτών και τρακτέρ την Παρασκευή στην Αθήνα, όπου και  σκοπεύουν να μείνουν για δύο ημέρες  στην Πλατεία Συντάγματος. Ενώ καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή έχουν σκοπό να προβαίνουν σε αποκλεισμούς εναλλακτικών διαδρομών.

Όσον αφορά στα Τέμπη, υπενθυμίζεται ότι από τις 3.00 το μεσημέρι έχουν ανοίξει και ο προγραμματισμός είναι να μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9.00 το βράδυ και εν συνεχεία να κλείσουν εκ νέου με αρχική κατεύθυνση νέο 24ωρο αποκλεισμό.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο γαμπρός έσπασε το μπλόκο των αγροτών για να παντρευτεί – ΦΩΤΟ

Τέμπη και Μικροθήβες στέλνουν στο Μαξίμου τα αιτήματα τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ