Εκλογές Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων στις 7 και 8 Φεβρουαρίου

Τις πρώτες εκλογές για αιρετή διοίκηση πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών και Ψιλικών ειδών Ν. Αττικής. Το σύνολο των υποψηφίων είναι  44 άτομα που διεκδικούν 19 θέσεις για το Διοικητικό Συμβούλιο και πέντε θέσεις για την Ελεγκτική Επιτροπή. 

Αντίστοιχοι αντιπρόσωποι για τη Δευτεροβάθμια Οργάνωση ΟΕΒΕΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αθήνας) θα εκλεγούν βάσει εκλογικού μέτρου ανάλογα με την προσέλευση των ψηφοφόρων (20+1). Οι σταυροί που μπορεί να βάλει κάθε ψηφοφόρος είναι έως 19 για το Διοικητικό Συμβούλιο, έως 4 για την Ελεγκτική Επιτροπή, ενώ για αντιπροσώπους είναι ελεύθερη. Στις πρώτες εκλογές για αιρετή διοίκηση του Συνδικάτου υπάρχει μόνο ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο και επικεφαλής ως  Υποψήφιος Πρόεδρος είναι ο Δούκας Γεώργιος του Παναγιώτη.

Η τοποθεσία διεξαγωγής των εκλογών θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Πανεπιστημίου 44 και Χαρ. Τρικούπη και οι ώρες λειτουργίας του Εκλογικού Κέντρου θα είναι από τις 09:00 π.μ. έως 19:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του Συνδικάτου ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα νέων εγγραφών πριν ή και κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εκλογών. Για νέες εγγραφές και πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 210-3302840, 6975903688 και η επισκεφθείτε το www.synpeka.gr.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ