Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στο enikos.gr για τους “Γερμανούς τουρίστες”- ‘Ερχονται νεοναζί και από την Αγγλία

Όσο προχωρά η έρευνα των αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο σε ψητοπωλείο στο Μοναστηράκι ενισχύονται οι αρχικές υποψίες ότι τα άτομα που δέχθηκαν την επίθεση ανήκουν σε πυρήνα ακροδεξιών οργανώσεων της Γερμανίας.

Οι ίδιες πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως τα συγκεκριμένα άτομα παρά το γεγονός ότι επιμένουν να ισχυρίζονται πως ήρθαν στην Αθήνα για «τουρισμό» πριν από δύο ημέρες, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους φανερώνουν πως βρίσκονται στη χωρά μας για να συμμετέχουν στην αυριανή πορεία για την επέτειο των Ιμίων που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή. «Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται ακροδεξιοί από τη Γερμάνια για τον συγκεκριμένο σκοπό. Πέρσι καταφέραμε να αποτρέψουμε τη σύρραξη.

Φέτος όμως οι αντιεξουσιαστές είχαν καλύτερη ενημέρωση και εντόπισαν τα άτομα στο Μοναστηράκι» αναφέρει στο enikos.gr ανώτατος αξιωματικός της Κατεχάκη. Προβληματισμό προκαλεί επίσης το γεγονός πως οι Γερμανοί δεν επιθυμούν να καταθέσουν μηνύσεις τονίζοντας αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πως δεν το κάνουν για να μην αποκαλύψουν το λόγο που βρίσκονται στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τους Γερμανούς ακροδεξιούς στη χώρα αναμένονται νεοναζί από την Αγγλία, τη Γάλλια, την Αυστρία και την Πολώνια.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση δέχτηκαν Γερμανοί στο Μοναστηράκι

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ