Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Πελοποννήσου

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών της Πελοποννήσου σε όλους τους νομούς, ενώ τα μπλόκα ενισχύονται και από άλλες επαγγελματικές ομάδες που πλήττονται από το ασφαλιστικό.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Τρίτης παραμένει κλειστή η νέα εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού, όπου είναι παραταγμένα πολλά τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα, ενώ κατά διαστήματα οι αγρότες κλείνουν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι.

Παραμένουν στα μπλόκα του Κουτσοποδίου και της Δαλαμανάρας οι αγρότες της Αργολίδας, ενώ στην Αρκαδία οι αγρότες ετοιμάζονται στις 12 το μεσημέρι να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης, στα διόδια της Νεστάνης.

Στη Λακωνία, οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα των Μολάων, της Λίμνης Γυθείου, των Κροκεών και του Βλαχιώτη με μικρές δυνάμεις, αφού σήμερα το πρωί ενισχυμένοι και από άλλες επαγγελματικές τάξεις, που πλήττονται από το ασφαλιστικό ,έχουν μεταφερθεί στον ανισόπεδο κόμβο Μονεμβασιάς επί της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου με δύναμη εκατό τρακτέρ, πενήντα αγροτικά αυτοκίνητα και πάνω από διακόσια πενήντα άτομα κι έχουν κλείσει και τους δύο δρόμους αποκόπτοντας κυριολεκτικά όλη τη νότια Λακωνία και προς Μονεμβασιά και προς Μάνη.

Οι αγρότες έκλεισαν το δρόμο στις 11 το πρωί για μία ώρα, ενώ όλη την ημέρα θα ανοίγουν και θα κλείνουν την εθνική οδό ανά μία ώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Κρήτης – Πότε κλείνουν οι δρόμοι

Ποιες ώρες θα κλείσουν οι δρόμοι λόγω των μπλόκων των αγροτών – ΒΙΝΤΕΟ

Εντείνουν την πίεση οι αγρότες – Κλείνουν για έξι ώρες τα Τέμπη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ