“Κέντρο κράτησης… πολιτικών”

“Αφού μας λένε ότι τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών τα κάνουν για την ανάπτυξη, τότε εμείς προτείνουμε να μας στείλουν μέχρι 1000 παράνομους πολιτικούς να τους φιλοξενήσουμε”, δήλωσε αποκλειστικά στο metrogreece.gr η Δήμαρχος Βοΐου, κ.Ορφανίδου.

“Εμείς είπαμε ότι εκτός από τις έντονες αντιδράσεις που είχαμε για τους αυτονόητους λόγους, δεν έχει έρισμα νομικό αυτή η ενέργεια και θα κινηθούμε και νομικά. Εμείς θεωρούμε ότι δεν είμαστε ούτε τόπος εισροής λαθρομεταναστών, όπως είναι ο Έβρος και τα νησιά, ούτε είμαστε και για αυτούς που θέλουν να καθαρίσουν τα αστικά κέντρα. Εδώ στην περιοχή δεν έχουμε λαθρομετανάστες. Επομένως η μετακίνηση δεν λύνει πρόβλημα, αντιθέτως δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα και θεωρώ ότι πρέπει να το επιλύσουν σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση” δήλωσε η κ.Ορφανίδου σχετικά με το κέντρο υποδοχής μεταναστών που πρόκειται να δημιουργηθεί στο Δήμο Βοΐου.

-Σκοπεύετε ως δήμος να λάβετε και πιο δραστικά ακόμα μέτρα;”Εγώ πιστεύω ότι απαιτείται κεντρικός σχεδιασμός, ο οποίος είναι ανύπαρκτος.

Αφού μας λένε ότι το κάνουν για την ανάπτυξη και εμείς έχουμε πολύ ανεργία, προτείναμε να έλθουν πρώτα οι παράνομοι πολιτικοί εδώ να τους κρατήσουμε και να τους φιλοξενήσουμε. Θα είχαμε τώρα την τιμή να έχουμε τον κύριο Τσοχατζόπουλο αλλά μας πρόλαβαν άλλοι. Να σημειώσω ότι πάνω από χίλιους δεν μπορούμε να δεχτούμε γιατί δεν έχουμε υποδομές αλλά μέχρι χίλιους πολιτικούς μπορούμε να τους φιλοξενήσουμε.” Πηγή: metrogreece.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ