Αμετανόητος ο υπεύθυνος του σχολικού κυλικείου

Ιδιαίτερα κυνικό άνθρωπο χαρακτηρίζουν τον 52χρονο υπεύθυνο κυλικείου σε δημοτικό σχολείο στον Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε κοριτσάκια της τετάρτης και της πέμπτης τάξης, δίνοντάς τους δωρεάν πορτοκαλάδες και τυρόπιτες. Κατά πληροφορίες, αρχικά προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη στη 10χρονη μαθήτρια που τον κατήγγειλε!

Οι αστυνομικοί που έκαναν την προανάκριση και μίλησαν με τον 52χρονο (θα απολογηθεί σήμερα) βρέθηκαν μπροστά σε έναν άνθρωπο που δεν έδειχνε το παραμικρό συναίσθημα και δεν έδειχνε να μετανιώνει για όσα κατηγορείται –και σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε- ότι έκανε σε αθώες ψυχές. Εξάλλου, μόνο όταν κατάλαβε πως είναι στριμωγμένος παραδέχθηκε… ξερά ότι ασέλγησε στη 10χρονη. Ο 52χρονος συνελήφθη στις 11 τη νύχτα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας όπου απασχολείται παράλληλα ως νυχτοφύλακας. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του προσπάθησε να αντισταθεί, χωρίς να τα καταφέρει και τελικά προσήχθη στα γραφεία της Ασφάλειας.

Εκεί, όταν ενημερώθηκε για την επίσημη καταγγελία που είχαν κάνει σε βάρος του η μητέρα με τη 10χρονη κόρη της, άρχισε να διαμαρτύρεται ότι δεν είχε πειράξει το παιδί και μάλιστα προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι η μαθήτρια του δημοτικού προσπάθησε να τον… προκαλέσει!

Όταν διαπίστωσε ότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον του, φέρεται ότι ομολόγησε χωρίς ίχνος μετάνοιας την πράξη του, αναφέροντας ότι είχε ως κίνητρο την προσωπική του ικανοποίηση! Σύμφωνα με πληροφορίες, με το ίδιο ύφος ο κατηγορούμενος «δράκος» του κυλικείου παραδέχτηκε ότι είχε προβεί σε αρρωστημένα χάδια εις βάρος άλλων δύο μαθητριών.

Η σύζυγος του 52χρονου, που είναι η ιδιοκτήτρια του κυλικείου, κατέρρευσε από το ισχυρό σοκ που υπέστη και παρουσίασε τάσεις λιποθυμίας, όταν ενημερώθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας για τις πράξεις του συζύγου της, αδυνατώντας να πιστέψει πως ο άνθρωπός της ασελγούσε σε παιδιά.

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι τα θύματα του κυλικειάρχη είναι περισσότερα και για τον λόγο αυτό έχει ενημερωθεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου, ώστε να ενημερώσει με τη σειρά του τους γονείς.

Τις ερχόμενες ημέρες ο αρμόδιος εισαγγελέας αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας του συλληφθέντος.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπούν οι γονείς της φοιτήτριας στη Δράμα: Να το κλείσουν μέσα για χρόνια το τέρας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ